Намерих липсващото си парче, сподели богатата наследница Певицата, актриса, предприемач и

...
Намерих липсващото си парче, сподели богатата наследница Певицата, актриса, предприемач и
Коментари Харесай

След три годежа: Парис срещна идеалния мъж

Намерих изчезналото си парче, показа богатата наследница
 

Певицата, актриса, бизнесмен и инфлуенсър Парис Хилтън се омъжи. 40-годишният предприемач Картър Реум е нейният фаворит. Сватбата се състоя в имението Bel Air в Лос Анджелис, което принадлежеше на починалия дядо на Парис - Барън Хилтън. Мястото на събитието беше прикрито до последно, даже в поканите към гостите не пишеше адрес. Само няколко дни преди да се случи публицисти схванаха, че то ще се организира в фамилната къща, която беше продадена на някогашния основен изпълнителен шеф на Гугъл Ерик Шмид за 61,5 милиона $ през май тази година.

 

На тържеството бяха поканени родственици и най-близки другари на звездата: Ким Кардашиян, Кайл Ричардс, Ема Робъртс, Ашли Бенсън, Биби Рекса и Паула Абдул.

Сватбеното празненство прерасна в още две празненства - карнавал на кея в Санта Моника и светско събитие, които бяха снимани за риалитито на Хилтън " Влюбената Парис ". Премиерата  беше на 11 ноември, а нови епизоди ще излизат всеки четвъртък в американската стрийминг услуга Peacock. " Исках почитателите да видят, че съм намерила своя принц и съм имала щастлива женитба като приказка ", сподели 40-годишната Хилтън в изявление.

По-късно риалити звездата разгласява в Instagram фотоси, на които е с обичания си пред олтара. Хилтън разказа страстите, които изпитва в този покъртителен миг: " Докато стояхме, хванати за ръце пред олтара, сърцето ми избухна. Това беше едно от най-невероятните усеща, които в миналото съм изпитвала в живота си. Намерих изчезналото си парче. За мен ти си освен това от брачен партньор. Ти си моят най-хубав другар, моят преподавател, ухажор, приятел и татко на бъдещите ни деца. Толкова съм горда, че съм твоя брачна половинка! Очаквам с неспокойствие бъдещето ни дружно! "

Вечерта на 11 ноември певицата смени десетина тоалета.

Сватбената й рокля бе на американската фешън къща Oscar de la Renta.Декорациите в имението бяха в розово и бяло с буквите на младоженците.

На идващия ден младоженците подвигнаха второ сватбено празненство на кея в Санта Моника. Парис и Картър този ден бяха облечени в розово и изглеждаха като Барби и Кен. Празникът се организира в увеселителен парк и приключи с дискотека, а в края на вечерта младоженците разрязаха многоетажна торта, украсена с кукли с техните облици.

На третия банкет - по-бляскав и формален от празненството на плажа, Парис носеше дълга полупрозрачна рокля, украсена с искрящи звезди, до момента в който брачният партньор й бе с черен костюм. На това празненство младоженците дружно със звездните посетители, измежду които Кейт Бекинсейл и Джейдън Смит, се забавляваха и танцуваха.

Сватбата се състоя 9 месеца откакто предприемачът Картър Реум направи предложение на Парис с пръстен с елмаз от бижутерската къща Jean Dousset. " Когато намерите своята сродна душа, вие не просто сте сигурни в това, вие го чувствате ", написа Хилтън в Instagram тогава. " С обичания ми не се разделяме от първата среща, а за рождения ми ден той провежда пътешестване до тропически парадайс. Докато вървяхме по плажа за вечеря, Картър ме заведе до градина с цветя и падна на коляно. Казах: " Да, да, вечно ". Няма различен с изключение на него, с който бих желала да прекарам вечността. " Картър Реум ръководи капиталовата компания M13, дружно с брат си има бизнес за произвеждане на алкохол, написа книги за бизнесмени и взе участие като посетител коментатор в телевизионни излъчвания.В подкаста The Trend Reporter Хилтън разкрива, че тя и Реум се познават от 15 години, само че сантименталната им връзка стартира пред 2019 година, откакто дружно честват Деня на благодарността.

Хилтън беше сгодена няколко пъти до момента, само че в никакъв случай до момента не е чувала заветното " Да ".Кои са мъжете, не съумели да я заведат до олтара, споделя " Газета. ру ".

Преди Реум Парис имаше връзка с  артиста Крис Зилка, прочут от сериала Left Behind. Тя обаче скапе годежа си с него през 2018 година Три години по-рано на филмовия фестивал в Кан Хилтън се среща с швейцарския милионер Томас Грос. Двойката беше дружно към година, работата вървеше към женитба, само че пристигна раздялата. Според осведомени повода е, че Парис не е желала да живее в швейцарските Алпи, където гаджето й се е открило да работи през последните няколко месеца.Парис имаше сантиментална връзка и с модела Ривър Випери, 10 години по-млад от нея. " Ние сме щастливи. Още не мислим за брак, рано е. Но от време на време си мисля за дребна и скромна гала - това е сантиментално ", сподели тогава звездата в изявление за английското списание OK!.Преди това тя имаше краткотрайна връзка със Сай Уейтс, който работеше в развлекателната промишленост, само че след година всеки потегли по своя път. " В идната си връзка чакам почтеност, открит разговор, взаимно доверие и почитание. Не съм имал това в последно време ", разяснява раздялата Уейтс пред People.Между 2004 и 2010 година Хилтън имаше няколко любовника - бейзболният състезател Дъг Райнхард, Бенджи Мадън, китарист и беквокалист на Good Charlotte и в този момент брачен партньор на Камерън Диас, гръцкият милиардер Ставрос Ниархос, който в този момент е женен за Даша Жукова /бившата Абрамович/ и наследникът на притежателя на корабната компания Парис Лацис. Последният предложи брак на певицата, само че сватбата по този начин и не се състоя.Първият обществен разказ на Хилтън беше с Ник Картър, музикант и член на Backstreet Boys.Двамата си направиха двойни татуировки и постоянно се показваха дружно на аления килим през 2004 година " Разделихме се, тъй като връзката ни не се основаваше на доверие ", сподели Картър в изявление за Рeople.

Светът научи за професионалния покер състезател Рик Саломон, който Хилтън срещна преди Картър, откакто в мрежата изтече секс видео с певицата през 2004 година " Чувствах се предадена ", показа Хилтън пред People. " Не беше инцидентен вид. Това беше индивидът, с който бяхме дружно няколко години. Този акт промени живота ми вечно ".

А първото гадже на Парис Хилтън беше моделът Джейсън Шоу. През 2002 година двойката се сгоди, когато изпълнителят беше единствено на 21 години.  Хилтън и Шоу се разделиха през 2003 г.Сега обаче тя е срещнала мъжа на фантазиите си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР